Over ons

Gasterij Berg & Dal

Ons verhaal

Ontdek de charme van Gasterij Berg & Dal, gelegen in het heuvelachtige Slenaken. Al ruim 85 jaar verwelkomen wij families, vriendengroepen en wandelaars met warme gastvrijheid.

Geniet van comfortabele tweepersoonskamers, gezellige budgetopties en ruime appartementen, en proef de heerlijke streekgerechten in ons restaurant. Onze gratis wandel- en fietsroutes, sommige samengesteld door natuurgidsen, laten u de prachtige omgeving verkennen. 

Welkom bij Gasterij Berg & Dal, uw startpunt voor een Limburgs avontuur!

Kom bij ons langs, en ervaar de gastvrijheid

Wat onze gasten zeggen

Goed
Gebaseerd op 615 recensies
Mark Vaneker
Mark Vaneker
2024-01-17
Simpel maar vol charme. Aardige mensen lekker authentiek simpel hotel in een pittoresk dorpje. Limburgser dan dit ga je het niet vinden. Mooie locatie om te wandelen en fietsen. Mooie bekende steden en dorpen in de buurt.
G&D
G&D
2024-01-12
Lekker gegeten voor een mooie prijs met een Social Deal.
Annemarie
Annemarie
2023-12-30
Helaas wat beter Info over wandelroute en dat GPS mogelijk is wel heerlijk broodtje geeten
Sander Spanenburg
Sander Spanenburg
2023-12-19
Je krijgt bij alles net wat meer dan je qua eerste indruk zou verwachten. Relatief eenvoudige kamer maar dan wel met luxe vernieuwde badkamer. Qua service niet 'in your face', maar wel altijd paraat, vriendelijk, correct en flexibel. Qua keuken 2x verrast: menu oogt eenvoudig, maar zelfs pizza' en pasta's zijn verfijnd. Wel veel wit haar gezien, maar dat is hier overal in de omgeving......
Nicole Beek-Gordijn
Nicole Beek-Gordijn
2023-12-03
We zijn daar geweest voor wandelen en ontbijt. De service is goed en vriendelijk. Het ontbijt kon iets uitgebreider maar well lekker, de wandelkaart mag vernieuwd worden. We hadden een wandelkaart van meer dan 7 km, daar zouden we een cafe tegen komen, alleen die was permanent gesloten. Dat was jammer want er was verder niks meer om ff te rusten en te drinken.

Interesse?

Kom langs of neem contact met ons op!

Reserveren

Lunch / diner
Volledige naam *
Aantal personen (maximaal 7 pers.) *
Bijzonderheden of allergieën
E-mail adres *
Telefoonnummer *